Waarom jij met ons wilt werken.

We snappen dat je benieuwd bent naar wat wij voor je kunnen doen? We komen graag met je in gesprek om jouw uitdagingen aan te horen en bieden waar mogelijk een op maat gemaakt advies voor jouw security.

Nog niet overtuigd?
RedTeam heeft diverse belangrijke prijzen gewonnen bij recente wedstrijden, zoals de 1e prijs bij het hackers event “Hack den Haag” in 2019 en een 2e prijs bij het KPN Secure-ID-event begin 2020 en tijdens “Hack The Hague” 2021 een prijs in de categorie “most impactful hack”. RedTeam is regelmatig te vinden bij security conferences in Nederland en sponsort goede initiatieven om Nederland veilig te maken.

Waarom wij de juiste partner zijn voor jouw beveiliging & bedrijf.

RedTeam is opgericht in 2016 door Sander Bussink en Chris Berkhout. Een paar maanden later voegde ook Roel van der Valk zich hieraan toe. Alle drie hebben meer dan 10 jaar ervaring in het vak en een gemeenschappelijk doel om Nederland digitaal veiliger te maken. Het idee om een team te vormen van specialisten die zowel van de aanval als de verdediging kennis en ervaring hebben werd werkelijkheid.

Deskundig, betrouwbaar, en passie voor het vak zijn kenwaarden waar iedere RedTeam medewerker zich in herkent. Persoonlijk en in contact blijven vinden we belangrijk zowel naar onze klanten, onderling en naar collega specialisten. Daarnaast ervaren we veel plezier in ons werk en streven wij naar lange termijn relaties met onze klanten.

 • Hoge kwaliteit security specialisten.

  Wij werken uitsluitend met gecertificeerd personeel, dat een passie heeft voor cybersecurity. Als team gaan wij regelmatig naar security conferenties als Defcon, Blackhat en het CCC congres.

 • Integer, deskundig & nieuwsgierig.

  Wij zien cybersecurity niet als werk, maar als passie. Dit maakt het dat ons team veel tijd investeert in het leren van nieuwe technieken en kwetsbaarheden

 • Samenwerken geeft ons energie.

  We verbinden graag met collega specialisten in ons vakgebied. Door ideeën te mixen en elkaar op positieve wijze aan te vullen ontstaat enthousiasme en een positieve flow. Dit resulteert in nieuwe oplossingen en toegevoegde waarde voor onze klanten.

 • Maatschappelijk betrokken.

  Wij delen graag onze kennis en leren ook de jeugd goed omgaan met de gevaren die het internet met zich mee kan brengen. Daarnaast stellen wij ons bedrijf een volledige dag per jaar geheel belangeloos ter beschikking voor een maatschappelijk project.

 • Geven graag wat terug aan de “community”.

  Redteam is actief betrokken in de security community. Onze bijdrage aan deze gemeenschap leveren wij door onder andere het mede mogelijk maken van evenementen door deze financieel te sponsoren en actief een inhoudelijke bijdrage te leveren.

Wil jij bij RedTeam werken?