Cloud Pentesting

Beveilig jouw digitale toekomst.

Cloud Pentesting is cruciaal voor het beveiligen van jouw digitale toekomst, aangezien steeds meer bedrijven overstappen naar cloudomgevingen zoals Azure. Vaak zijn ze zich echter niet bewust van de impact op het aanvalsoppervlak van hun organisatie. Cloudomgevingen zijn vaak complex, met vele koppelingen en managementportalen, waardoor het gemakkelijk is om tijdens de implementatie fouten te maken en kwetsbaarheden te introduceren die door cybercriminelen misbruikt kunnen worden. Door Cloud Pentesting kun je deze risico’s verminderen.

Cloud Pentesting

Beveilig jouw digitale toekomst.

Cloud Pentesting is cruciaal voor het beveiligen van jouw digitale toekomst, aangezien steeds meer bedrijven overstappen naar cloudomgevingen zoals Azure. Vaak zijn ze zich echter niet bewust van de impact op het aanvalsoppervlak van hun organisatie. Cloudomgevingen zijn vaak complex, met vele koppelingen en managementportalen, waardoor het gemakkelijk is om tijdens de implementatie fouten te maken en kwetsbaarheden te introduceren die door cybercriminelen misbruikt kunnen worden. Door Cloud Pentesting kun je deze risico’s verminderen.

Bewijs dat je veilig bent.

In het huidige digitale tijdperk is informatie goud waard. Cloud-systemen, hoewel ze veel voordelen bieden in termen van schaalbaarheid, kosteneffectiviteit en toegankelijkheid, vormen ze ook potentiële doelwitten voor cybercriminelen. Een enkel beveiligingsincident kan leiden tot enorme financiële verliezen en onherstelbare reputatieschade. Cloud Pentesting is niet langer een luxe, maar een noodzaak om de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van jouw bedrijfskritische gegevens te waarborgen.

Bij RedTeam, begrijpen we dat de wereld steeds meer naar de Cloud beweegt en dat deze technologische vooruitgang nieuwe beveiligingsuitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we gespecialiseerde Cloud Pentesting services aan om ervoor te zorgen dat jouw Cloud gebaseerde systemen, applicaties en data optimaal beveiligd zijn.

Ik wil meer weten over Cloud Pentesting


  Wat is “Cloud Pentesting”?

  Cloud Pentesting (of Cloud Penetratietesten), omvat een grondige en systematische evaluatie van jouw Cloud-systemen. Ons doel is om zwakke plekken, kwetsbaarheden en veiligheidsrisico’s te identificeren. Met behulp van geavanceerde technieken en methoden simuleren onze ervaren pentesters de acties van kwaadwillende aanvallers. Op deze manier kunnen we potentiële beveiligingsproblemen in jouw cloud-omgeving vinden en oplossen voordat ze worden uitgebuit.

  Bij RedTeam bieden we een uitgebreid scala aan Cloud Pentesting diensten aan, waaronder:

  Infrastructuur Pentesting

  Wij testen de beveiliging van jouw Cloud-infrastructuur, inclusief netwerkapparaten, servers en databases.

  Applicatie Pentesting

  Wij evalueren de beveiliging van jouw Cloudapplicaties, inclusief web- en mobiele applicaties, API’s, en meer.

  Microsoft 365 & Azure Pentesting

  Er zijn verschillende mogelijkheden bij het laten onderzoeken van Microsoft 365 en Azure omgevingen.

  Lees meer

  Data Pentesting

  Wij beoordelen de beveiligingsmaatregelen die je hebt genomen om jouw data te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, wijzigingen of verwijdering.

  Configuratie- en Compliance Testing

  We controleren of jouw Cloud-configuraties voldoen aan de beste beveiligingspraktijken en industriestandaards, zoals ISO 27001, GDPR, en meer.

  Het CCV Keurmerk

  RedTeam is de 6e organisatie in Nederland die het CCV-Certificatieschema Cybersecurity Pentesten hebben behaald, en de allereerste in het oosten van het land. Deze certificering is gebaseerd op de NEN-EN-ISO/IEC-normen 17021 en 17065 en garandeert dat onze klanten kunnen rekenen op een professionele en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van hun pentest opdrachten.

  Onze certificering volgens het CCV-Certificatieschema Cybersecurity Pentesten is het bewijs dat we als aanbieder van pentesten voldoen aan de geldende kwaliteitseisen. Omdat wij gecertificeerd zijn kunnen we aantonen dat een geleverde test voldoet aan de geldende kwaliteitseisen en minimaliseer je de faal- en risicokosten die gepaard gaan met kwalitatief onvoldoende pentesten.

  RedTeam ontvangt CCV-Keurmerk Pentesten

  Benieuwd naar ons plan van aanpak?

  Download onze Whitepaper

  Één van onze klanten aan het woord.

  Vanuit onze Corona testlocaties hadden wij de verplichting een pentest uit te voeren op onze systemen om aansluiting, via ministerie van VWS, op de CoronaCheck-app te realiseren.

  Door de uitvoering van de pentest welke aan alle eisen moest voldoen die door ministerie van VWS waren afgegeven, hebben wij de basis kunnen leggen om de realisatie tot stand te brengen.

  De begeleiding door RedTeam tijdens het gehele proces, was voor ons een heel waardevol aspect. Wij hebben de samenwerking met de consultants van RedTeam als zeer positief en professioneel ervaren.

  Via Koenen en Co hebben wij de aanbeveling gekregen en dat gaf ons een comfortabel gevoel met RedTeam dit proces aan te gaan.

  Vanwege onze eigen ervaring die wij nu hebben met RedTeam zouden wij iemand die deze dienst nodig heeft ook zeker RedTeam aanbevelen. RedTeam is in staat om op een betrouwbare, snelle en professionele manier je systemen te onderzoeken op mogelijke inbreuk van buitenaf.

  Ga vooral door met deze manier van werken!!

  Een no-nonsense aanpak,
  waar je u tegen zegt.

  Stap 1.

  Afstemming.

  Wij gaan met jou in gesprek om je als persoon te leren kennen en de juiste aanpak vast te stellen.

  Stap 2.

  Voorstel.

  Op basis van jouw behoeften en verwachtingen wordt een passend voorstel gemaakt.

  Stap 3.

  Uitvoering.

  Professionals gaan aan de slag met de opdracht. Overzichtelijke documentatie van resultaten.

  Stap 4.

  Terugkoppeling.

  Na afloop van de opdracht gaan wij met jou in gesprek om de resultaten toe te lichten.

  Stap 5.

  Perfectie.

  Wij horen graag wat er goed ging, maar ook wat er beter kan. Uiteindelijk streven wij naar perfectie!

  Laat ons de risico’s in kaart brengen.

  Een onafhankelijke toetsing.

  Neem contact op