We zijn verheugd u te kunnen informeren over een belangrijke ontwikkeling binnen RedTeam Cyber Security B.V.

Nederland digitaal veilig maken, dat is en blijft onze missie. Om de invulling van deze missie extra kracht bij te zetten, hebben we besloten om toe te treden tot de OneXillium Group, een Nederlandse IT organisatie uit Woerden.

De samenwerking met OneXillium zal ons extra slagkracht geven om onze kennis en kunde rond cybersecurity verder op te schalen en extra diensten te ontwikkelen.  Want cybersecurity staat nooit stil en het is alleen met de meest geavanceerde kennis van de nieuwste dreigingen en
up- to-date oplossingen dat we onze klanten weerbaarder kunnen maken.  Dat blijft onze focus, en we zien hier de kans om daar nog sneller invulling aan te geven.

OneXillium richt zich op het veilig inrichten van digitale processen in organisaties: hun focus op cyberveiligheid sluit volledig aan op onze cultuur. Ook sluit de klantgerichte aanpak van OneXillium, die gericht is op het ontzorgen en het prioriteren van de klantbehoeften, naadloos aan bij de waarden bij RedTeam. Dat is voor ons een belangrijke reden geweest voor de keuze van OneXillium.

Operationeel verandert er voor jullie niets. We blijven zelfstandig opereren vanuit Arnhem onder de naam RedTeam Cyber Security B.V. en jullie vertrouwde contactpersonen blijven ook gewoon jullie aanspreekpunt.

De oprichters van RedTeam, Sander Bussink en Roel van der Valk, blijven RedTeam aansturen en verkrijgen aandeelbelang in de OneXillium Group. We kijken ernaar uit om jullie snel te kunnen meenemen in de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening rond beleid, technische inrichting en toetsing van de cybersecuritymaatregelen.

Indien jullie meer informatie wensen, kunnen jullie zeker terecht bij een van ons beiden. Aarzel niet ons te bellen of te mailen op 026 – 20 22 028 en info@redteam-security.nl.

Sander Bussink                                                   Roel van der Valk

Algemeen Directeur                                           Technisch Directeur

 

Deel dit artikel.