waarom wij de juiste partner zijn

Over ons

People Celebrating on a mountain with a sunset
wie zijn wij?

wij maken het verschil

Wij zijn ethische hackers met oog voor kwaliteit en detail. Ons duidelijk advies en overzichtelijke rapportages geven u direct inzicht in de verbeterpunten binnen uw organisatie. Wij kennen u als persoon en willen samen met u, de security van uw organisatie naar een hoger niveau brengen. 

de cyber security specialist

Waarom met ons werken?

Hoge kwaliteit security specalisten

Wij werken uitsluitend met gecertificeerd personeel, dat een passie heeft voor cybersecurity. Als team gaan wij regelmatig naar security conferenties als Defcon, Blackhat en het CCC congres.

Integer, deskundig & Nieuwsgierig

Wij zien cybersecurity niet als werk, maar als passie. Dit maakt het dat ons team veel tijd investeert in het leren van nieuwe technieken en kwetsbaarheden.

samenwerken geeft ons energie

We verbinden graag met collega specialisten in ons vakgebied. Door ideeën te mixen en elkaar op positieve wijze aan te vullen ontstaat enthousiasme en een positieve flow. Dit resulteert in nieuwe oplossingen en toegevoegde waarde voor onze klanten.

maatschappelijk betrokken

Wij delen graag onze kennis en leren ook de jeugd goed omgaan met de gevaren die het internet met zich mee kan brengen. Daarnaast stellen wij ons bedrijf een volledige dag per jaar geheel belangeloos ter beschikking voor een maatschappelijk project.

geven graag wat terug aan de "community"

Redteam is actief betrokken in de hacking community. Onze bijdrage aan deze gemeenschap leveren wij door onder andere het mede mogelijk maken van evenementen door deze financieel te sponsoren en actief een inhoudelijke bijdrage te leveren.

Een sfeerimpressie bij ons op kantoor!

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures bij Redteam Cyber Security! 

Scroll to Top